Garagerekken Limburg

Garagerekken in regio Limburg nodig voor de veilige opslag van al uw spullen? Dan bent u bij DepoRack Limburg aan het juiste adres. Wij voorzien u van de rekken die u nodig heeft, in hoge kwaliteit en vervaardigd uit solide materialen. Uw werkplaats wordt een opgeruimde en functionele ruimte met onze roestvaste en gemakkelijk te verplaatsen garagerekken.

Garagerekken in Limburg van de beste kwaliteit

Garagerekken leveren we Limburg in alle soorten en maten en met diverse accessoires. Zo zijn de garagerekken in de Tyre serie van DepoRack Limburg bijvoorbeeld speciaal ontwikkeld voor de opslag van banden met of zonder velgen. De rekken zijn bovendien in hoogte verstelbaar, waardoor banden van 13 inch tot en met 22 inch met gemak opgeborgen kunnen worden. Een ander voordeel is dat onze bandenrekken voor uw garage te Limburg slechts 1 of 1,5 meter lang zijn, waardoor ze nagenoeg overal geplaatst kunnen worden.

Wenst u een grotere opslag? De garagerekken waarmee we in Limburg naam maken kunnen zonder probleem aan elkaar gemonteerd worden, dankzij de voorziene uitsparingen in de staanders. In Limburg (meerbepaald regio Lommel, Pelt en Peer) maar ook ver daarbuiten kunt u dus op ons rekenen voor een solide garagerek.

Garagerekken te Limburg gezocht? Wij zijn uw betrouwbare partner

Garagerekken in Limburg leveren wij al jarenlang, en steevast met een stevige constructie en uitzonderlijke kwaliteit. Een degelijke opslagruimte kan immers een duurzame investering betekenen, waarvan u vanzelfsprekend wilt dat hij een leven lang meegaat. Al onze rekken, inclusief de bovenstaande Tyre serie, zijn dus vervaardigd uit de beste materialen. Zo kunnen onze Heavy Duty rekken bijvoorbeeld tot wel 1200 kilogram aan gewicht dragen! Doordat al onze legbordstellingen en rekken voor uw garage te Limburg bovendien een coating hebben waarop geen stof te zien is, vragen ze ook nog eens een minimaal onderhoud.

De garagerekken van DepoRack Limburg zijn handig, veilig en solide

Garagerekken te Limburg voor zware materialen zijn erg handig, en een must voor sommige woningen of werkplaatsen. Vaak zijn deze echter niet meteen gemakkelijk te verplaatsen. DepoRack to the rescue! Aangezien wij niet met schroeven of bouten werken, kunnen onze stellingen eenvoudig opgebouwd en weer afgebroken worden.

Ook kunt u onze reksystemen steeds aanbouwen in uw garage te Limburg door middel van bevestiging aan de voorziene gaten in de staanders. U hoeft daarbij nooit bang te zijn dat de liggers uit de stellingen vallen, aangezien deze beveiligd zijn met bijgeleverde veiligheidspinnen.


Garagerekken Limburg

Rekken voor uw garage te Limburg: ontdek ons ruime gamma

Heeft u voor uw garage te Limburg naast een Tyre rek en een solide Heavy Duty rek ook kleinere garagerekken nodig? Bij DepoRack te Lommel, Limburg beschikken we over een breed aanbod aan garagerekken van kwaliteit, voor elke mogelijke situatie.

Garagerekken te Limburg nodig voor uw werkplaats? Wij helpen u graag verder

Garagerekken in Limburg gezocht om uw werkplaats mee uit te rusten? Kom gerust een keertje langs bij DepoRack Limburg, voor oprecht en professioneel advies of een vrijblijvende offerte. Voor een afspraak kunt u bellen naar +32 478 91 13 56 of mailen naar info@deporack.be. Onze vakkundige medewerkers helpen u met veel plezier verder!