Heavy Duty Rek

Een Heavy Duty rek is handig wanneer u zware voorwerpen zoals gereedschap, onderdelen of producten van metaal moet opbergen. Omdat onze Heavy Duty rekken stevig maar toch gemakkelijk te verplaatsen zijn, zijn ze bovendien enorm handig voor de stockage van goederen in een magazijn, garage of container. Bent u op zoek naar een kwaliteitsvolle rekstelling voor zware materialen die lang meegaat? Bij DepoRack bent u aan het juiste adres.

Een Heavy Duty rek, voor heavy duty materiaal

Onze Heavy Duty rekken zijn speciaal ontwikkeld voor het zwaardere werk. Heeft u stevige legbordstellingen nodig die moeiteloos logge en lijvige voorwerpen kunnen ondersteunen? Dan heeft DepoRack de geschikte stellingen voor u. Onze Heavy Duty rekken kunnen tot wel 1200 kilogram dragen, en zijn ideaal voor het opbergen van onderdelen zoals bijvoorbeeld elektromotors, gereedschap, containers met vloeistoffen of auto-onderdelen.

Een Heavy Duty rek, voor heavy duty materiaal

Een Heavy Duty rek staat symbool voor grenzeloze kwaliteit. Bij DepoRack vinden we het namelijk belangrijk dat al onze rekken (en accessoires) vervaardigd zijn uit duurzame materialen, en dat is zeker het geval! Want door de solide constructie van onze Heavy Duty rekken kunt u er een leven lang van genieten, zonder u zorgen te hoeven maken over vervanging of onderhoud. Doordat de legbordstellingen zijn gecoat met een kleur waarop men geen stof ziet, is bovendien ook het kleine onderhoud minimaal.


Heave Duty Rek

Het Heavy Duty rek: handig, veilig en solide

Ondanks dat een Heavy Duty rek bijzonder handig is voor stockage, schreeuwt het niet meteen “gemakkelijk verplaatsbaar”. Toch zijn onze Heavy Duty stellingen, dankzij hun gebrek aan schroeven en bouten, bijzonder eenvoudig te verplaatsen. Ook kunt u onze reksystemen steeds aanbouwen door middel van bevestiging aan de voorziene gaten in de staanders. Daarbij hoeft u niet bang te zijn dat de liggers uit de stellingen vallen: ze zijn beveiligd met bijgeleverde veiligheidspinnen.

Heavy Duty maar ook andere rekken in ons ruim aanbod

Het Heavy Duty rek is toch niet helemaal waar u naar op zoek bent? Bij DepoRack hebben we een breed aanbod aan rekken en legbordstellingen voor elke situatie. Zo hebben we bijvoorbeeld ook een stelling geschikt voor kleinere opslag, zoals die van schoenen, boeken, voorwerpen die thuishoren in de garage, een magazijn of een wasplaats. De Tyre serie is dan weer ideaal voor het bergen van banden met of zonder velgen. Voor meer informatie over onze verschillende mogelijkheden kunt u terecht op onze website.

Heavy Duty legbordstelling in gedachten? Wij helpen u verder!

Een Heavy Duty rek gezocht dat perfect past bij uw werkplaats? De vakkundige medwerkers van DepoRack helpen u graag verder met oprecht, vrijblijvend en professioneel advies. Voor een afspraak kunt u bellen naar +32 478 91 13 56 of mailen naar info@deporack.be. Tot gauw!