Legbordstelling

Een legbordstelling is de ideale aankoop voor elk bouwbedrijf, overheidsbedrijf en ander dienstbedrijf. Een legbordstelling is namelijk solide en toch verplaatsbaar: ideaal voor opslag in een magazijn, garage of container. Bent u op zoek naar een kwaliteitsvolle legbordstelling die lang mee gaat? Bij DepoRack bent u aan het juiste adres.

Legbordstellingen voor kleinere opslag

Een legbordstelling van DepoRack kunt u perfect gebruiken voor de opslag van bijvoorbeeld schoenen en boeken, maar ook voor allerhande voorwerpen die thuishoren in een garage, magazijn of een wasplaats. Ondanks dat onze legbordstelling perfect is voor kleine stockage perfect is voor kleine stockage, is ze erg sterk en zal ze nooit doorzakken.

Deze compacte maar stevige industriële stelling is bovendien ook gemakkelijk te plaatsen zonder schroeven of bouten. Door dit systeem kan het rek aangebouwd worden en kunnen de liggers ervan, dankzij de bijgeleverde veiligheidspinnen, nooit uit de staanders klikken. Met DepoRack koopt u dus gegarandeerd een veilige legbordstelling.

Legbordstellingen voor de zwaardere berging

Een legbordstelling vindt u bij ons in kleinere formaten, maar ook in grotere constructies voor het opbergen van zware apparatuur: bij DepoRack beschikken we over een bijzonder ruim aanbod.

Het bovenstaande systeem geldt overigens ook voor de stellingen die een zwaarder gewicht kunnen dragen. Zo dragen onze Heavy Duty rekken tot wel 1200 kg: ideaal voor het opbergen van onderdelen zoals elektromotors, auto-onderdelen, zware dozen enzovoorts. De Tyre serie is dan weer perfect voor de stockage van banden met of zonder velgen, beschikbaar in de versie 1 en 1,5 voor respectievelijk 12 en 18 banden.

Legbordstellingen die handig en makkelijk te plaatsen zijn

Denkt u legbordstellingen, dan denkt u misschien aan zware, logge constructies die niet meer te verplaatsen zijn wanneer ze eenmaal hun plekje hebben gekregen. Met DepoRack is dit verleden tijd: onze rekken zijn niet alleen eenvoudig te plaatsen in een magazijn, kelder, schuur of zeecontainer, maar kunnen ook zo opgebouwd, afgebroken en weer verzet worden indien nodig. Dit dankzij hun optimale afmetingen en gemakkelijke kliksysteem.

Legbordstellingen: de talloze voordelen

Legbordstellingen van DepoRack brengen tal van voordelen met zich mee:

  • Legbordstellingen worden vaak in stoffige ruimtes geplaatst zoals garages en containers, en zijn dan ook voorzien van een coating waar geen stof op te zien is.
  • Door hun stevige en industriële opstelling, zijn onze legbordstellingen makkelijk te plaatsen zonder schroeven en bouten.
  • Daarnaast zijn onze legbordstellingen, omwille van hun stalen constructie met sterke coating, optimaal bestand tegen vocht en stof.
  • Bij DepoRack vinden we het belangrijk dat uw legbordstelling lang mee gaat. Daarom dragen we hoogwaardige kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel.
  • We leveren solide legbordsystemen vervaardigd uit sterke en duurzame materialen, zodat zowel de particulier als bouw- en dienstbedrijven op onze producten kunnen rekenen.
  • Onze service stopt echter niet bij de levering: wij bieden standaard een garantie van 10 jaar aan, omdat we zo zeker zijn van de kwaliteit van onze producten en accessoires.

Details legbordstellingen

Uw legbordstelling? Daar helpen wij u graag bij!

Een legbordstelling aan het zoeken die volledig past bij uw werkplaats? Bij DepoRack geven we u professionele informatie en vrijblijvend, oprecht advies. Zo zult u ongetwijfeld vlot kunnen werken, met legbordstellingen die volledig bij uw werk passen. Wij zitten dan ook graag met u samen om de opties te overlopen. Voor een afspraak kunt u bellen naar +32 478 91 13 56 of mailen naar info@deporack.be. Onze vakkundige medewerkers helpen u met plezier verder!