Opbergrekken Garage

Opbergrekken om uw garage of werkplaats mee uit te rusten? Uw stockage overzichtelijker te maken? Bij DepoRack hebben we ze ongetwijfeld voor u. Wij verzorgen de rekken die u nodig heeft: roestvast en van hoge kwaliteit, maar toch eenvoudig verplaatsbaar. Eén ding is zeker: uw werkplaats wordt een ordelijke, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke ruimte met onze garagerekken.

Opbergrekken voor uw garage vindt u bij ons in overvloed

Opbergrekken voor uw garage zijn al jarenlang onze specialiteit bij uitstek. Zo is de zogenaamde “Tyre serie” van DepoRack speciaal ontwikkeld voor opslag van banden met of zonder velgen. Deze rekken zijn in hoogte verstelbaar en kunnen banden in alle maten en vormen dragen, van 13 inch tot en met 22 inch. Een ander handig voordeel is dat deze opbergrekken maar 1 of 1,5 meter lang zijn, waardoor ze in elke ruimte geplaatst kunnen worden.

Onze opbergrekken voor zware stockage passen dus in uw garage, maar zijn ook geschikt voor een magazijn, kelder of container. Bovendien bestaat er ook altijd de mogelijkheid om de rekken te verlengen voor meer opslagruimte: onze garagerekken kunnen, dankzij de voorziene uitsparingen in de staanders, zonder probleem aan elkaar gemonteerd worden.

Opbergrekken in de garage: zowel voor lichte als zware opslag

Andere opbergrekken voor uw garage behoren bij DepoRack echter ook tot de mogelijkheden. Zo zijn onze Heavy Duty garagerekken bijvoorbeeld ideaal voor het opbergen en stockeren van zware voorwerpen zoals auto-onderdelen, zware dozen en gereedschapskisten. Net als al onze opbergrekken voor uw garage hebben deze stellingen een onbeperkte levensduur, en kunnen ze tot maar liefst 1200 kilo gewicht opslaan. Doordat al onze legbordstellingen bovendien optimaal gecoat zijn, heeft u bij geen van allen last van stof of roest.

Onze garagerekken zijn sterk, handig en gemakkelijk te verplaatsen

Opbergrekken voor de garage zijn doorgaans logge constructies die moeilijk te verplaatsen zijn. Toch is dit bij onze stellingen niet het geval: doordat we werken zonder schroeven en bouten, zijn deze eenvoudig op te bouwen en ook weer af te breken, en dus eenvoudig te verplaatsen.

Ook kunt u onze opbergrekken in uw garage steeds aanbouwen door middel van bevestiging aan de voorziene gaten in de staanders. U hoeft daarbij nooit bang te zijn dat de liggers uit de stellingen vallen: ze zijn optimaal beveiligd met bijgeleverde veiligheidspinnen.


Opbergrekken Garage

Rekken voor opslag in uw garage leveren we met vakmanschap

Opslagrekken voor uw garage hebben wij in een breed aanbod, voor elke situatie, ruimte en soort opslag. Met onze Small Serie en Industrial Serie kunnen we u bijvoorbeeld ook van de ideale constructie voor kleine en gemiddelde stockage voorzien, zoals licht gereedschap en kistjes, schoenen, boeken, etc.

Opbergrekken voor uw garage van kwaliteit gezocht? U vindt ze bij ons

Opbergrekken voor uw garage aankopen? Kom een keertje langs in Lommel voor een goed gesprek over uw wensen. Liever eerst eens bellen voor vrijblijvend, professioneel en oprecht advies? Voor meer info kunt u bellen naar +32 478 91 13 56 of mailen naar info@deporack.be. Wij staan u met veel plezier bij!