Stalen Rekken

Stalen rekken hebben als voordeel dat ze veel gewicht kunnen dragen en toch erg betaalbaar zijn. Bij DepoRack hebben we een breed aanbod aan solide, betrouwbare stalen rekken, van kleine rekjes tot robuuste stellingen voor het zwaardere werk. Ontdek hier ons gamma kwaliteitsvolle stalen rekken voor uw garage, magazijn, werkplek of opslagplaats.

Stalen stellingen voor lichte en zware opslag: ontdek ons ruim aanbod

Stalen rekken voor uw garage, magazijn of opbergplaats, hebben we bij DepoRack in overvloed. Voor kleinere opslag verkopen we stalen rekken die perfect zijn om schoenen, boeken, maar ook klein gereedschap op te slaan; of allerhande voorwerpen die thuishoren in de garage, wasplaats of berging, zoals huishoudproducten en conserven. Ondanks dat onze stalen rekken dus perfect zijn voor kleine stockage, is hun constructie erg sterk en zal deze nooit doorzakken.

De stalen rekken uit onze Industriële serie zijn dan weer perfect inzetbaar voor het opbergen van grotere gewichten. Deze stevige industriële stelling is gemakkelijk te plaatsen zonder schroeven of bouten, en kan ook steeds aangebouwd worden. Bovendien kunnen de liggers, met behulp van de bijgeleverde veiligheidspinnen, nooit uit de staanders klikken: voor gegarandeerd veilige stalen rekken.

Zo kunnen onze Heavy Duty stalen rekken tot wel 1200 kg aan gewicht dragen, ideaal voor het opbergen van zwaardere onderdelen zoals elektromotors, auto-onderdelen, zware dozen enzovoorts. De Tyre serie is dan weer ideaal voor de stockage van banden met of zonder velgen, en beschikbaar in de versie 1 en 1,5 voor respectievelijk 12 en 18 banden.

Voor kwaliteitsvolle rekken die volledig uit staal vervaardigd zijn met een sterke coating, en dus perfect bestand tegen stof en vocht zijn.

Stalen stellingen van bij ons kunnen tegen een stootje

Stalen rekken van bij ons zijn niet alleen oerdegelijk maar ook bijzonder handig, in die zin dat er snelle maar sterke constructies mee gemaakt kunnen worden die ook weer gemakkelijk afgebroken kunnen worden. U hoeft dus geen permanente plaats te voorzien voor uw rekken, en kunt deze altijd eenvoudig verplaatsen dankzij hun kliksysteem.

Hun ongeëvenaarde gebruiksgemak en verplaatsbaarheid zijn dan ook enkele van de grootste troeven van onze stalen rekken. Omdat we het volste vertrouwen hebben in onze producten en de hoogwaardige kwaliteit ervan, kunnen we zeggen dat onze stellingen een onbeperkte levensduur hebben en dus erg lang meegaan. Om dit te bewijzen geven we dan ook 10 jaar garantie op al onze stalen rekken.


Stalen Rekken

Stalen rekken gezocht voor uw woning, bedrijf of opslagplaats?

DepoRack levert stalen rekken, stellingen en legsystemen voor zowel particulieren als allerhande bedrijven. Of u nu op zoek bent naar een goed opslagrek voor in de berging, een gereedschapsrek voor uw garage of een stalen stelling voor het zware geschut in uw bedrijf: bij DepoRack hebben we ongetwijfeld het ideale stalen rek voor u in ons ruime aanbod.

Uw stalen rek? Wij ondersteunen u graag bij de aankoop ervan!

Een stalen rek dat past bij uw werkplaats, berging of garage? Bij DepoRack geven we u de begeleiding die u nodig heeft bij uw aankoop, met oprecht en professioneel advies. We zitten dan ook graag eens persoonlijk samen om de verschillende mogelijkheden met u te overlopen. Voor een afspraak kunt u bellen naar +32 478 91 13 56 of mailen naar info@deporack.be. Onze ervaren medewerkers helpen u met plezier verder!